Izberi regijo

Ansambel Ekart

Ansambel EKART spada v sam vrh slovenske narodno-zabavne glasbe in nastopa po različnih prireditvah po Sloveniji in v tujini.
Člani ansambla smo v večini akademski glasbeniki, naš repertoar pa je izjemno bogat, raznolik, aktualen in sprejemljiv za vse generacije in glasbene okuse.
Zaigramo vam ob različnih priložnostih – veselicah, kulturnih prireditvah, raznih odprtjih, predstavitvah, koncertih, porokah, maturantskih in drugih plesih …
Imamo lastno vrhunsko ozvočenje (velika in manjša postavitev), svetlobne efekte in primerno garderobo za vse vrste prireditev. Na željo organizatorjev pripravimo tudi dodaten program, tekmovanja in humor, na poročnem slavju pa poskrbimo, da ostane le to v trajnem spominu.
Posneli smo 11 samostojnih kaset in CD plošč. Dvanajsta CD plošča je tik pred izidom…
Na svoji poti smo dosegli mnoge vidne uspehe, prejeli številne festivalske nagrade, plakete, priznanja in diplome, bili večkrat izbrani za NAJ-ansambel leta. Smo najuspešnejši ansambel z največ zmagami in nagradami na festivalih doma in v tujini.
Enako kakovostno kot narodno-zabavno glasbo, izvaja ansambel tudi zabavno glasbo (domače in tuje hite zabavne glasbe, hrvaške hite, dalmatinske pesmi, evergreene, yugo rock, popevke... ). Prednost ansambla je tudi v tem, da izvajamo zabavne skladbe tudi z zvenom Big Band zasedbe, saj člani ansambla zaigramo zraven na trobento, saksofon in pozavno….
Ker je naš repertoar zabavne glasbe raznolik in obširen, lahko na željo organizatorja, izvajamo na prireditvi samo zabavno glasbo.
Zaigramo pa tudi popularne NZ skladbe za diatonično harmoniko – »frajtonarico« (Slak, Mihelič, Modrijani,...)
Za nami so nastopi na največjih slovenskih prireditvah: Kravji bal in Kresna noč v Bohinju, Koprska noč, Lent v Mariboru, Blejski večeri, Agatina noč v Lenartu, Pivo cvetje Laško, Vinska vigred v Metliki, Kurentovanje na Ptuju, izbor Miss Slovenije, Čipkarski praznik Železniki, Klic dobrote, zabavnoglasbene oddaje RTV Slovenija (Slovenski pozdrav, Na zdravje, Raketa(Planet TV) itd.). Smo redni izvajalci na Avsenikovih večerih v restavraciji »Avsenik« v Begunjah.
Že 14 let redno sodelujemo v TV oddaji »Polje, kdo bo tebe ljubil«, redno nastopamo tudi na TV in radijskih oddajah, gostujemo po mnogih državah Evrope. Za nami pa so tudi večtedenske in večkratne turneje po Avstraliji, ZDA in Kanadi. Pred kratkim smo posneli videospot, ki si ga lahko ogledate na YOU TUBE( skladba: Gremo na špricer).
Trudimo se, da s profesionalnim pristopom, vrhunsko izvedbo in skrbno izbranim programom, prispevamo k uspehu prireditve.
Cene usklajujemo po dogovoru, ko poznamo kraj, termin, oddaljenost, trajanje prireditve, ter posebne želje organizatorja.
Prepričani smo, da lahko skupno pripravimo lepo, zabavno in obiskovalcem všečno prireditev.
Člani ansambla EKART smo:
Barbara Kolarič - vokal
Damijan Kolarič - klarinet, vokal, saksofon, vodja ansambla
Andrej Ekart - kitara, ustna harmonika, vokal
Renato Kapun - bas kitara, bariton, pozavna, trobenta, vokal
Simon Novak - trobenta, vokal
Rok Vaupotič - klavirska harmonika, klaviature, vokal

Kontakt

Telefon: 041 937 493 (Damijan)

Spletna stran: Ansambel Ekart

Nastopi

Markovci, Markovci - Ponedeljek, 21. april 2014
Sladka Gora, Šmarje pri Jelšah - Sobota, 16. maj 2015

Video spoti