Izberi regijo

Duo Limit

Duo Limit sva Alen Šuligoj (vokal, klaviature, harmonika…) in Matjaž Marušic (kitara, vokal, bas kitara…).
Prihajava iz osrcja Krasa, natancneje, iz okolice Sežane. V tej zasedbi uigrano delujeva od februarja 2008.
Korak v preteklost:
Preden sva zacela delovati v tej zasedbi, sva oba igrala v razlicnih glasbenih skupinah, kjer sva si nabrala dolgoletne in tudi dragocene izkušnje. Skupaj sva začela leta 1999 pri skupini Plamen , ki je dosegla zavidljive uspehe. Leta 2004 je skupina izdala zgošcenko z naslovom Mi nismo od tukaj , na kateri so bile kar tri skladbe nagrajene. S skladbo Mi nismo od tukaj smo leta 2003 prejeli prvo nagrado občinstva v finalni oddaji Orion. V istem letu smo prejeli še drugo nagrado strokovne žirije na festivalu Melodije morja in sonca ter drugo nagrado občinstva na Narečni popevki s skladbo Osmica je vsega kriva , ki se je pri poslušalcih tudi najbolj prijela. Za omenjeno skladbo smo posneli tudi Remix, ki se še danes vrti po raznih diskotekah in lokalih.
A življenje piše svojo zgodbo in tako se je skupina Plamen leta 2006 z odhodom nosilca skupine razšla.

Danes, kot Duo Limit, igrava predvsem na rojstnodnevnih zabavah, obletnicah in posebnih priložnostih, na novoletnih zabavah, porokah, vaških veselicah …
Glasba, ki jo izvajava, je zelo raznolika. Repertuar dua Limit obsega preko 400 skladb in ga sproti nadgrajujeva z najnovejšimi hiti. Vso glasbo, tako zabavno, narodnozabavno, pop in rock, kot tudi dance glasbo igrava v živo, brez »play backa«. Narodnozabavno ureževa na frajtonarco tako kot se spodobi.
Razlog, zakaj si ljudje izberejo prav naju, je ta, da se znava popolnoma prilagoditi publiki, saj rada raztegneva harmoniko do konca, kot tudi zažagava s pravim rockom. Čeprav sva le duo, opraviva svoje delo profesionalno in kvalitetno kot številni ansambli.
Poleg dobrega instrumentalnega igranja, vam postreževa tudi z odličnima vokaloma.
Veselja in smeha na najinih nastopih prav gotovo ne manjka, saj so izvedeni zelo sprošceno in energicno.
Torej, cim prej obišcite kakšen najin nastop in se prepricajte o najinem igranju in bogatem repertoarju. Za zacetek pa naju lahko obišcete na facebook strani pod imenom »Duo Limit«, kjer boste obvešceni o vseh novostih v zvezi z nama.

Kontakt

Telefon: 041 583 939 (Alen) ali 041 790 050 (Matjaž)duo limit

Spletna stran: Duo Limit

Nastopi

Ostrožno Brdo, Ilirska Bistrica - Nedelja, 15. junij 2014
Dutovlje, Sežana - Sobota, 14. februar 2015

Video spoti