Izberi regijo

Marineros

Zasedba je šest članska : ženski vokal: Nika Hrvatin, moški vokal, trobenta in harmonika: Marino Bubola, moški vokal in klaviature: Jani Bandelj, moški vokal in bas kitara: Matej Ivančič, moški vokal in bobni: Ado Krpan, kitara: Tomaž Debevc. Razen enega člana, je prej skupina delovala kot »Nočni skok« z vseslovenskim hitom »Ribe ribe«. Vam poznane že s sodelovanja iz preteklih let.

Zvrst glasbe, katero izvajamo izključno samo v »živo«, zajema zelo širok repertoar. Trenutno top listo narodno zabavne slovenske glasbe, popularne glasbe hrvaških in srbskih izvajalcev, tudi »turbofolk«, iz repertoarja ni izvzeta niti »ever green« dalmatinska glasba in pop-rock. Izvedba je kvalitetna in ne amaterska. Iz nabora približno 100 pesmi v enem večeru prej omagajo obiskovalci kot mi.

Cenovno smo, glede na ponujeno in kvalitetno izvedbo, pod povprečjem ostalih izvajalcev, ki večino repertoarja sploh ne igrajo ampak imitirajo. Zato tudi razpolagamo z zvokovno opremo, katera preseže jakost 15kW in zapolni še tako mrtev kot prizorišča. Svetlobni efekti so vključeni v ceno. Na odru nismo radi lačni in žejni, ampak glede na poznavanje dogodkov iz preteklosti, nas to ne skrbi.

Kontakt

Telefon: 040 305 288

Spletna stran: Marineros

Nastopi

Piran - Sobota, 27. junij 2015

Video spoti