Izberi regijo

Skupina Nevihta

Glasbena skupina Nevihta je bila ustanovljena sredi leta 2008, sami idejni začetki o skupini pa segajo že v konec leta 2007. Njihova pot se je začela, ko je skupina mladih in glasbe veščih nadebudnežev, iz meseca v mesec hotela še boljši glasovni in inštrumentalni napredek ter več svobode in improvizacije. Kmalu so sklenili, da jim manjka le še nastopanje pred širšo publiko.

Že od samega začetka so si člani skupine želeli tudi bobnarja in tako se jim je v začetku leta 2009 pridružil še peti član. S tem se jim je izpolnila želja, da so vse pesmi, ki jih izvajajo, v celoti odigrane v živo. V takšni zasedbi skupina še danes navdušuje na glasbenih odrih. Kljub mladosti so fantje že pravi virtuozi na svojih inštrumentih, kar dokazuje tudi to, da prav vsi lahko igrajo vsaj dva različna inštrumenta.

Skupina Nevihta se ne usmerja v le določene zvrsti glasbe, ampak poskuša z raznolikostjo spektra glasbe, zadovoljiti poslušalce z različnimi okusi. V njihovem repertoarju najdemo več glasbenih zvrsti: narodno-zabavno glasbo, slovensko zabavno glasbo, hrvaške ter tuje uspešnice, od jugo rocka, rock'n'rolla, slovenskih in angleških rock hitov pa vse do popularne pop glasbe. V lasti imajo svoje ozvočenje, ki je primerno za večji notranji prostor kot tudi za igranje na prostem

Spletna stran: Skupina Nevihta

Nastopi

Železniki - Sobota, 2. junij 2012
Gabrk, Škofja Loka - Torek, 30. april 2013
Komenda - Nedelja, 13. oktober 2013
Preska, Medvode - Sobota, 21. junij 2014
Preska, Medvode - Sobota, 20. junij 2015

Video spoti