Izberi regijo

Veselica: Vojnik - Tanja Žagar, Saša Lendero

Datum:

Nedelja, 19. junij 2011

Dogodek je že minil

Nastopajoči:
Tanja Žagar, Saša Lendero

Kraj in občina:

Vojnik

POZOR!
19. junija od 14. ure bo že peti piknik Katrce Novega tednika in Radia Celje. Tudi letos se dobimo na šolskem igrišču v Vojniku.

Obljubljamo več kot 20 glasbenih gostov, med katerimi bodo Klavžar, Alpski kvintet, Slovenski zvoki, Vesele Štajerke, ans. Francija Zemeta, Donačka, Unikat, Modrijani, Atomik harmonik, Domen Kumer, Werner, Saša Lendero, David Grom, Bilbi, Majda in Marjan Petan, Natalija Verboten, Rebeka Dremelj, Vagabundi, humorista Štamperlov Pepi in Požrešjekov Mihač, arabsko-slovensko društvo Rozana, za piko na i pa bo tudi letos poskrbela Tanja Žagar.
Vstopnine ne bo, zato ni razloga, da bi manjkali!
Prireditev bo ob vsakem vremenu.
Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Predstavila se bo celjska policija. Bo torta velikanka, v kateri bo nekdo od obiskovalcev našel zlat prstan in še in še ...

Pripravljamo tudi javno žrebanje nekoga, ki bo šel z Novim tednikom in Radiem Celje ter turistično agencijo Relax brezplačno na dopust. Kupone najdete v Novem tedniku. Pošljite jih na naš naslov ali prinesite na piknik Katrce. V žrebu avtomatsko sodelujete vsi, ki se boste prijavili na izlet na Brač, ki bo 14. septembra. Podrobnosti v turistični agenciji Relax.
Pa še številna druga presenečenja pripravljamo!
Se vidimo v Vojniku 19. junija.

Izračunaj pot
Povečaj
Zmanjšaj

Tanja Žagar

    Več o izvajalcu »

Saša Lendero

    Več o izvajalcu »