Izberi regijo

Veselice danes


Vas zanima kje so danes veselice? Poglejte na seznam vesh veselic v letu 2012.

Veselica: Radegunda, Mozirje - Ansambel Spev, Ansambel Igor in Zlati zvoki, Atomik Harmonik, Ansambel Kolovrat, Vesele Štajerke

Datum:

Petek, 17. februar 2012

Dogodek je že minil

Nastopajoči:
Ansambel Spev, Ansambel Igor in Zlati zvoki, Atomik Harmonik, Ansambel Kolovrat, Vesele Štajerke

Kraj in občina:

Radegunda, Mozirje

Spoštovani !

Le še nekaj dni nas loči od veleslalomske tekme glasbenikov in zato vam pošiljamo še nekaj zadnjih informacij ter vas vabimo na druženju na snegu. Po štirih letih gostovanja tega veleslaloma v Kranjski gori se vesela družba glasbenikov-smučarjev vrača na GOLTE, saj se je podjetje GOLTE d.o.o. v preteklih letih izkazalo kot dober gostitelj. Veleslalom glasbenikov in druženje na snegu so vedno lepo uspeli in poželi veliko medijsko pozornost in tudi letos bo tako.
Zbirališče bo v petek, 17. februarja 2012 med 8. in 10.3o uro v restavraciji ŽEKOVEC spodnje postaje gondole na GOLTE. Tam vas bo pričakala ekipa organizatorjev, ki vam bo izročila brezplačne smučarske karte in bone za prehrano in pijačo ter varnostno zapestnico s katero boste imeli dostop v ciljno areno in popoldan na »žurko« glasbenikov v diskoteko Ledeni bar v hotelu. Veleslalom glasbenikov bo ob 12. uri. Glasbeniki se bodo potegovali v veleslalomu za atraktivne pokale. Razdeljeni bodo v štiri skupine (tri moške starostne kategorije in eno žensko). Ob 13. uri bodo družabne igre in tekmovanja glasbenikov na snegu, ob 16. uri bo na hotelski terasi podelitev pokalov najboljšim.
Po 16. uri se bo druženje nadaljevalo v hotelski diskoteki ob glasbi prisotnih ansamblov in pevcev, kjer bo zabava pozno v noč, saj bodo glasbeniki poleg smuči s seboj prinesli tudi instrumente. In če naštejemo samo nekaj narodno-zabavnih ansamblov, katerih člani bodo tekmovali ali navijali:

SPEV,
IGOR in ZLATI ZVOKI,
ATOMIK HARMONIK,
KOLOVRAT,
ISKRICE,
UNIKAT,
BRATJE IZ OPLOTNICE,
VESELE ŠTAJERKE,
MIKOLA,
VESELI BEGUNJČANI,
ŠTAJERSKIH 7,
ZAKA´ PA NE,
VAGABUNDI,
VRT,
GOLTE,
EURO KVINTET,
VITEZI CELJSKI,
SHOW BAND KLOBUK,…

in cela vrsta ansamblov in pevcev zabavne glasbe: … lahko vidimo, da bo na Golteh veselo.

Izračunaj pot
Povečaj
Zmanjšaj

Ansambel Spev

    Več o izvajalcu »

Ansambel Igor in Zlati zvoki

    Več o izvajalcu »

Atomik Harmonik

    Več o izvajalcu »

Ansambel Kolovrat

    Več o izvajalcu »

Vesele Štajerke

    Več o izvajalcu »