Izberi regijo

Veselica: Studenec pri Krtini, Domžale - Bila sva mlada oba - Muzikal

Datum:

Petek, 27. junij 2014

Dogodek je že minil

Nastopajoči:
Bila sva mlada oba - Muzikal

Kraj in občina:

Studenec pri Krtini, Domžale

Bila sva mlada oba
Narodno zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik

Narodno zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov in spektakel z več kot 20 nastopajočimi.
Več kot tisoč zgodbic, ki sta jih uglasbila Slavko in Vilko Avsenik, kar kliče po tem, da jih uporabimo v nežni, zabavni, romantični, humorni, melodramski gledališki obliki – in rodil se je mjuzikal s čudovito zgodbo, v katero je vpletenih enajst napevov iz cvetobera njunih najžlahtnejših melodij.

Dogajanje je umeščeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki na vrhuncu svoje ustvarjalnosti. Zabavna in duhovita pripoved o dveh zelo mladih in dveh malo manj mladih, se skozi vrsto skrivnostnih, dinamičnih in vznemirljivih prigod, ki jih dodatno začini še sedemletna hči - vnukinja, razplete v optimistično romanco s - seveda - srečnim koncem. Razvnete trenutke, polne čustev, hrepenenja in nenadnih preobratov, umirjajo znane in priljubljene Avsenikove viže.
Uživali boste v duhoviti in napeti romantični komediji, saj jo bosta vodila in usmerjala velemojstra smeha Nataša Tič Ralijan in Gojmir Lešnjak Gojc. Nič manj zabavni pa ne bodo nadarjeni predstavniki igralskega podmladka Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek, vsi skupaj v režiji Jaše Jamnika.

Navdušila vas bo izvirna glasba bratov Avsenik v izvedbi vrhunskih glasbenikov ansambla Gregorji.

Dogodek dodal: d&b produkcija

Izračunaj pot
Povečaj
Zmanjšaj

Bila sva mlada oba - Muzikal

    Več o izvajalcu »