Izberi regijo

Veselica: Ljutomer - Skupina Gadi, Učiteljice, Dalmatinska klapa Godimenti, Mladen Grdovič & grupa Romantic

Datum:

Sobota, 21. november 2015

Dogodek je že minil

Nastopajoči:
Skupina Gadi, Učiteljice, Dalmatinska klapa Godimenti, Mladen Grdovič & grupa Romantic

Kraj in občina:

Ljutomer

ŠICOVA NOČ

Na ŠICOVO NOČ v športno dvorano ŠIC Ljutomer prihajajo:
• GADI
Začetki skupine GADI segajo v leto 2005,vendar člani štejejo njihovo delovanje od leta 2008,saj so se takrat začeli udejstvovati tudi festivalov in raznih televizijskih oddaj. V prvih letih je šlo bolj za raziskovanje in nadgrajevanje znanja, rodile pa so se tudi ideje za prve pesmi. Vse te ideje so bile posnete na razne snemalne medije, prva pesem, katera je bila posneta v pravem snemalnem studiu, pa je bila iskrica ljubezni.
Skupino GADI sestavljajo:David Novak, Anže Zavrl in Primož Ilovar.
• UČITELJICE
Učiteljice so mlada ženska skupina, ki jo sestavljajo tri punce:Matea(glavni vokal),Ana(violina in spremljevalni vokal),Silvia(Tambura in spremljevalni vokal).
Te tri simpatične in talentirane punce iz Kutine(Matea),Ljubljane(Ana) in Koprivnice(Silvia) so v zelo kratkem času uspele pritegniti pozornost na sebe in na njihovo glasbo. V samo dveh mesecih so njihove pesmi na YOUTUBE bile deležne milijonskih ogledov. Najrajši nastopajo v živo,kjer publika odlično reagira na njihove pesmi.
• KLAPA GODIMENTI
Dalmatinska klapa GODIMENTI prihajajo iz Vodic. Ustanovljena je bila leta 2006 z namenom ustvarjanja kulturno umetniških del in zabavnih koncertov.
Njihove nagrade so:
-1 nagrada publike OMIŠ 2012
-3 nagrada strokovne žirije Festival Melodij Hrvatskog Jadrana
-2 nagrada strokovne žirije Mednarodni klapski festival Ljubljana Stožice 2013
Njihov največji hit je :MOJA LJUBAV STARA
• MLADEN GRDOVIĆ&GRUPA ROMANTIC
Mladen Grdović je rojen v Zadru, kjer živi še danes. Šolanje je končal v rodnem Zadru, kje r se je tudi začel baviti z glasbo. Avtor je številnih tekstov in glasbe te inperator skladb s katerimi zmaguje na nizu festivalov. Samo na Hrvaškem je v svoji glasbeni karieri sodeloval preko 40 krat. Zraven samostojnih nastopov je sodeloval z številnimi znanimi glasbeniki kot so:Mišo Kovač,Mate Bulič, Dražen Zečič, Vinko Coce..Izdal je veliko albumov, ki so bili prodani v 2, 5 milijonski nakladi .Njegove pesmi so zelo priljubljene, največji njegov hit pa je DALMATINAC SAM. Z pokojnim Tomislavom Ivčičem sta nastopala skupaj pod imenom«DUO PEGLA«Na koncertih ga spremlja njegova skupina Grupa ROMANTIC.

Dogodek dodal: Matej Vrbančič S.P., 031/325-874

Izračunaj pot
Povečaj
Zmanjšaj

Skupina Gadi

    Več o izvajalcu »

Učiteljice

    Več o izvajalcu »

Dalmatinska klapa Godimenti

    Več o izvajalcu »

Mladen Grdovič & grupa Romantic

    Več o izvajalcu »