Izberi regijo

Veselica: Beltinci - Veseli Begunjčani, Ansambel Me tri do polnoči, Skupina D-Dur, Prekmurska godba Bakovci, Mažoretke Bakovci

Datum:

Sobota, 7. oktober 2017

Dogodek je že minil

Nastopajoči:
Veseli Begunjčani, Ansambel Me tri do polnoči, Skupina D-Dur, Prekmurska godba Bakovci, Mažoretke Bakovci

Kraj in občina:

Beltinci

::: 5. POMURSKI OKTOBERFEST :::
6. - 7. oktober // Grajsko dvorišče Beltinci // 2 dni

Leto je naokrog in v Beltince prihaja zdaj že 5. Pomurski Oktoberfest!
Pridite in poizkusite več vrst kvalitetnih točenih piv, prave oktoberfestovske jedi in uživajte ob odlični glasbi in družbi.

Pričakujejo vas natakarice v dirndlih in z litrskim pivom v rokah.

Bodi del Pomurskega Oktoberfesta tudi ti :)

::: PETEK, 6. OKTOBER :::

  • Plavi orkestar
V Beltince prihaja ena izmed najbolj popularnih skupin nekdanje Jugoslavije. Skupaj bomo prepevali njihove največje hite, kot so: Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Suada, Od rođendana do rođendana, Pijem da je zaboravim...
  • Skupina Tropik
Začetek Skupine Tropik sega vse v leto 2007, ko so se mladi glasbeni ustvarjalci odločili za skupno delovanje na področju komercialne glasbe. Ob največjih hitih vas bodo ponesli v nastop skupine Plavi orkestar.
  • DJ Herflex
Začetek in konec glasbenega spektakla bo tvoril DJ Herflex, ki si je na festivalih delil oder z znanimi imeni kot so Matroda, Dzeko & Torres, Alex Kenji, sedaj pa prihaja v Beltince, da vas popelje v večer poln dobrega piva, hrane, glasbe in družbe.
Cene vstopnice:
  • Predprodaja: 10,00€
Prodajna mesta vstopnic: www.dku-beltinci.si/prodaja-vstopnic

::: SOBOTA, 7. OKTOBER :::

V soboto pa pripravljamo pravo oktoberfestovsko vzdušje. Za to bodo poskrbeli, dobra glasba, litrski vrči piva, natakarice v drindlnih, odlična hrana ter še marsikaj.

Od 14. ure naprej pripravljamo BEER&FOOD COURTYARD (kulinarično tržnico), kjer boste lahko preizkusili odlična lokalna piva in izvrstno hrano različnih ponudnikov.

Društvo Bumerang Sreče pripravlja Bumerangastičen otroški mini Oktoberfest in vabi vse otroke s starši, da preživijo jesensko sobotno popoldne z njimi. Pripravili bodo jesenske ustvarjalne delavnice iz naravnih materialov, čaka vas tudi Lačna buča, metanje podkev in še veliko drugih zabavnih iger. Manjkal ne bo niti foto kotiček in poslikava obraza.

Zvečer pa bodo za dobro zabavo poskrbeli:

  • Veseli Begunjčani
Ansambel Veseli Begunjčani, znani tudi kot "Oberkrainer aus Begunje" prihajajo iz Begunj na Gorenjskem od koder izhaja tudi legendarni narodno-zabavni ansambel bratov Vilka in Slavka Avsenika, začetnika tovrstne glasbe. Ime ansambla so iz spoštovanja do ansambla bratov Avsenik in narodno-zabavne glasbe povzeli po njihovi veseli »viži«, napisani v daljnem letu 1954, z naslovom Veseli Begunjčani.
  • Ansambel "Me tri do polnoči"
Tri mlada dekleta iz Brega pri Slovenskih konjicah bodo v Beltince prišle v tirolskih narodnih nošah - DIRNDLIH. Dvojčici Katja in Mihaela ter Veronika bodo zagotovo poskrbele za odlično zabavo.
  • Skupina D-dur
Skupino D-Dur sestavljajo štirje nadobudni fantje, ki s svojo ljubeznijo do vseh zvrsti glasbe, ob vsaki priložnosti, ustvarijo pozitivno in nepozabno vzdušje, za publiko vseh generacij. Fantom lahko sledite na spletni strani ali pa na Facebook profilu.

  • Prekmurska godba Bakovci in Mažoretke Bakovci
Prekmurska godba Bakovci šteje 67 članov, ki so v večji meri končali srednjo glasbeno šolo ali akademijo za glasbo. Do danes je orkester že gostoval v Avstriji, Nemčiji, Italiji, Srbiji ter na Hrvaškem, Madžarskem, Češkem in Slovaškem, pohvali pa se lahko tudi z večimi zlatimi priznanji.
VSTOPNINE NI

---------------------------
Prireditev poteka v velikem šotoru na grajskem dvorišču v Beltincih.
---------------------------

Pivo, preste in klobase...vse to in še več najdete na 5. Pomurskem Oktoberfestu, 6. in 7. oktobra v Beltincih :)

PRESS akreditacije sprejemamo na

Dogodek dodal: Društvo za kolesarstvo in umetnost Beltinci, 070720530

Izračunaj pot
Povečaj
Zmanjšaj

Veseli Begunjčani

    Več o izvajalcu »

Ansambel Me tri do polnoči

    Več o izvajalcu »

Skupina D-Dur

    Več o izvajalcu »

Prekmurska godba Bakovci

    Več o izvajalcu »

Mažoretke Bakovci

    Več o izvajalcu »