Izberi regijo

FESTIVAL ŠPAS NA VAS

Javoršica pri Moravčah, 26., 27. in 28. avgust
Konec avgusta se obeta repriza najbolj špasnega festivala v Sloveniji! Javoršica pri Moravčahbo že drugič gostila dogodek imenovan "Špas na vas", ki bo tudi letos v znamenju kulinarike, dobre glasbe in zanimivih iger. Festival nam bo postregel z drugačnim, drznim in ekstremno zabavnim športno - glasbenim programom.
Konec avgusta se obeta repriza najbolj špasnega festivala v Sloveniji! Javoršica pri Moravčahbo že drugič gostila dogodek imenovan "Špas na vas", ki bo tudi letos v znamenju kulinarike, dobre glasbe in zanimivih iger. Festival nam bo postregel z drugačnim, drznim in ekstremno zabavnim športno - glasbenim programom. 
 
V goste prihaja več kot 100 glasbenikov in 27 glasbenih skupin, ki bodo skupaj nanizali preko400 narodno zabavnih pesmi. Z nami bodo: Mladi Dolenjci, ansambel Smeh, Gorenjski kvintet, ansambel Namig, Mladi Gamsi, ansambel Jureta Zajca, Mladi Upi, ansambel Štrajk in Darja Gajšek, ansambel Svetlin ter številni drugi. Da pa oder ne bo le v znamenju harmonike, se bosta festivalu pridružila tudi Vlado Pilja z YUBOX in vzhajajoča zvezda rockaLusterdam. Program bosta povezovala Natalija Verboten in Uroš Bitenc. 
 
Festival bo postregel s špasno kulinariko in odličnimi kuharskimi mojstri, ki bodo pripravili drugačne jedi, kot smo jih vajeni, vmes pa se bodo odvijala nora tekmovanja in igre. 
 Ne zamudite zabavnega srečanja in se v duhu glasbe in zabave poslovite od poletja.
 
Se vidimo 26., 27. in 28. avgusta, na festivalu "Špas na vas".

 
URADNA SPLETNA STRAN
www.spasnavas.si